Kapat Ikon
Uludağ Üniversitesi Kariyer Fuarı'nda Aktaş Holding'e Yoğun İlgi

Yarınlarımız olarak gördüğü öğrencilerle, çeşitli organizasyonlar kapsamında sık sık bir araya gelen Aktaş Holding, iş arayan ve şirketlerde staj yapmak isteyenlerin bir araya geldiği 'kariyer' buluşmalarında da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Uludağ Üniversitesi'nin kariyer alanındaki en büyük etkinliği olan 'Kariyer Fuarı'na katılan Aktaş Holding, 2 gün süren organizasyon boyunca, hem öğrencilerden hem de iş arayanlardan büyük ilgi gördü.

1-2 Mart tarihlerinde Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen fuara, farklı sektörlerden 30 şirket/kurum stant açarak destek verirken, organizasyonda Aktaş Holding'i; İnsan Kaynakları Yöneticisi Gökmen Turan ile birlikte, İnsan Kaynakları uzmanları Gülver Şen ve Berna Duru temsil etti.

Gençlere Olan Desteğimiz Devam Edecek

Şirket olarak, bu tür önemli organizasyonlarda kararlı bir şekilde yer alma gayretinde olduklarını kaydeden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, iş dünyası temsilcileriyle öğrencileri bir araya getiren bu tür buluşmaların önemine dikkat çekti.

Yetişmiş insan kaynağının zorlu bir süreç istediğini kaydeden Sami Erol, bu yüzden insan kaynağının en etkin ve verimli şekilde kullanılması gerektiğine değinerek, geleceğimiz olan öğrencilere desteklerinin süreceğini ifade etti.

Desteklerinden Ötürü Aktaş Holding'e Teşekkür

Öte yandan, fuar kapsamında Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memet Zencirkıran da Aktaş Holding standını ziyaret ederek, Uludağ Üniversitesi'ne ve öğrencilere verdiği desteklerden ötürü Aktaş Holding'e teşekkürlerini iletti.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.