Kapat Ikon
Aktaş Holding "İnsana Saygı" ile Ödüllendirildi

Kurulduğu günden bu yana 'önce insan' prensibiyle hareket eden Aktaş Holding, insan odaklı çalışmalarından ötürü çeşitli platformlarca ödüllendirilmeye devam ediyor.

Aktaş Holding, Kariyer. Net tarafından insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bu yıl 16'ncısı düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri kapsamında, yıl boyunca gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan ötürü ödüle layık görüldü.

Kariyer. Net tarafından tüm Türkiye'deki firmalar değerlendirmeye alınarak, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra, en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmaların ödüllendirildiği organizasyon, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Kariyer.net'in düzenlediği 22. İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen İnsana Saygı Ödülleri öncesi, dijitalleşmenin insan kaynakları süreçlerindeki rolüne ve hem dünyada, hem de Türkiye'de insan kaynakları alanındaki dijital davranış ve uygulamalara vurgu yapılırken, organizasyonda Aktaş Holding adına ödülü, İnsan Kaynakları Yöneticisi Gökmen Turan teslim aldı.

İnsan Öncelikli Çalışmalarımız Sürecek

Böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmekten dolayı şirket olarak büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Aktaş Holding İnsan Kaynakları Yöneticisi Gökmen Turan yaptığı açıklamada, "Hızla dijitalleşen çağda, Aktaş Holding olarak iş başvurusunda bulunan adaylarla her an etkileşim içerisinde olmaya ve bu süreçleri en etkin şekilde yürütmeye büyük önem veriyoruz. Amacımız, Aktaş Holding'in 'değer öncelikli' yaklaşımlarını her türlü süreçte en iyi şekilde uygulamaktır. Bu anlamda verimli çalışmalar yürütmeye devam ederek, insana kıymet vermeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.