Kapat Ikon
BTSO'dan Aktaş Holding'e İnovasyon Ödülü

Aktaş Holding'in yenilikçi ve dönüşüm odaklı stratejiler çerçevesindeki inovatif bakış açısı, çeşitli kurum ve kuruluşlarca ödüllendirilmeye devam ediyor.

Aktaş Holding; Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, Bursa iş dünyasının girişim, üretim, istihdam ve ihracat konularında öne çıkan firmalarının ödüllendirildiği, bu yıl 43.'sü gerçekleştirilen "Ekonomiye Değer Katanlar- 2016" ödül töreninde, 'İnovasyon' kategorisinde ödüle layık görüldü.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Bursa iş dünyası temsilcileri katılırken, Aktaş Holding adına organizasyona, Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol katıldı.

AR-GE ve İnovasyon Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdüreceğiz

Toplam 8 ayrı kategoride 71 ödülün verildiği ve ülkemize katma değer sağlayan Bursa ekonomisinin liderlerinin ödüllendirildiği Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'nde Aktaş Holding, Bursa İnovasyon Ligi araştırması listesinde gösterilerek, AR-GE ve inovasyon alanında yaptığı başarılı çalışmaların meyvesi aldı.

İş dünyası tarafından ilgiyle takip edilen organizasyonda, Aktaş Holding'in İnovasyon kategorisinde ödüllendirilmesinden dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduklarını aktaran Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, şirket olarak yenilikçi ve vizyoner bakış açısından asla ödün vermeden, geleceğe dönük hedefleri doğrultusunda adım adım ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Aktaş Holding olarak, AR-GE ve inovasyon alanında gerçekleştirdikleri çalışmaları kararlı bir şekilde devam ettirmek istediklerini ifade eden Erol, bu anlamlı ödülü Aktaş Holding'e verdikleri için de BTSO'ya teşekkürlerini iletti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.