Kapat Ikon
Aktaş Holding 'Devamlılık Ödülleri' Sahiplerini Buldu

Aktaş Holding tarafından, çalışanların motivasyonuna katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilen ve her 3 aylık sürecin değerlendirmeye tutulduğu ödüllendirme sistemleri tüm hızıyla sürüyor.

Aktaş Holding bünyesinde, Temmuz - Ağustos ve Eylül aylarına istinaden yapılan değerlendirmeye göre, ilgili süre zarfında hiç devamsızlık yapmayan 45 çalışana, üretim yöneticilerinin katılımıyla 'Devamlılık Ödülü' ve 'Teşekkür Belgesi' takdim edildi.

Sami Erol'dan Kutlama

Üretim Yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen ödül takdim töreninden sonra, kısa bir açıklama yapan Aktaş İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, ödüllendirme sisteminin oldukça verimli sonuçlar ortaya çıkardığına değinerek, Temmuz - Ağustos ve Eylül ayları boyunca sorumluluk bilinciyle hareket edip, 3 ay süresince tüm iş günlerinde işbaşında olan ve ödül almaya hak kazanan tüm çalışanları yürekten kutladı.

Ödüllerini teslim alan Aktaş çalışanları da ödüllendirme sisteminin kendileri için ekstra motivasyon sağladığına dikkat çekerek, almış oldukları ödül ve teşekkür belgesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.