Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Hortum TSE Denetim Sürecine Tam Not

Sürekli iyileştirme kültürü çerçevesinde tüm ürün ve hizmet süreçlerinde mükemmeli hedefleyen Aktaş Holding'in, bu doğrultuda büyük bir hassasiyet gösterdiği mevzuata uygunluk kriterleri de takdir toplamaya devam ediyor.

 

Aktaş Holding tarafından, yeni üretim tesisleriyle birlikte devreye alınan inovatif ve katma değeri yüksek endüstriyel hortumlarla ilgili, Belgelendirme Merkezi Başkanlığı'nca geçtiğimiz günlerde bir dizi denetim süreci gerçekleştirildi.

 

Aktaş Holding bünyesinde gerçekleştirilen Hortum TSE denetim süreci kapsamında, ilgili yönetmeliğe / mevzuata dair belirlenen şartlara uygunluk kriterlerinin değerlendirmeye alındığı TS EN ISO 2398 ve TS EN ISO 1403 isimli denetim raporları tamamlanırken, ortaya çıkan sonuçlar memnuniyet yarattı.

 

Tüm Çalışanları Kutluyorum

 

Şirket içerisinde 4 gün, Gebze TSE Laboratuvarı'nda da 2 ay süren test, raporlama ve incelemelerin ardından, bahsi geçen denetim süreci Aktaş Holding adına başarıyla tamamlanırken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol bir açıklama yaparak, şirket olarak bu süreçten başarıyla ayrılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Hortum TSE denetim sürecinde, büyük bir özveri göstererek Aktaş Holding'i en iyi şekilde temsil eden tüm çalışanları kutlayan Erol, şirket olarak sürekli gelişim odaklı çalışmalarını sürdürmeye de devam edeceklerini kaydetti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.