Kapat Ikon
Aktaş Holding Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Çalışanlarını, 'şirketin en önemli kaynağı' olarak gören Aktaş Holding, sektör arenasında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetlerin yanı sıra; çalışanlarının motivasyonunu yükseltme ve takım olma ruhunu daha da geliştirme hedefiyle, dönemsel olarak bünyesinde çeşitli organizasyonları hayata geçirmeye devam ediyor.

 

Çalışanlarını spora teşvik etmek ve kurum içi kaynaşmayı sağlamayı amaçlayan Aktaş Holding, şimdi de masa tenisi turnuvasını hayata geçirdi.

 

Aktaş Holding Masa Tenisi Turnuvası'nın ilk turu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili R. Serkan Aktaş'ın da katılımıyla start alırken, şirketin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde başlayan turnuvaya, çalışanlar da yoğun ilgi gösterdi.

 

Sami Erol'dan Turnuvaya Katılanlara Başarı Dileği

 

Kıyasıya mücadelelerle başlayan turnuvaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, şirket içerisinde çalışan motivasyonu artırmaya ve çalışanların, yoğun iş temposundan biraz olsun sıyrılarak, stres atmalarına olan sunan bu tür organizasyonların önemine vurgu yaparken, çalışan mutluluğunu çok önemsediklerini ifade etti.

 

Aktaş Holding Masa Tenisi Turnuvası'nın hayırlı olmasını dileyen Erol, turnuvaya katılan tüm masa tenisi severlere de başarı dileklerinde bulundu.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.