Kapat Ikon
Aktaş Holding, Automechanika Frankfurt 2014 Fuarı'nda Boy Gösterdi

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, Almanya'nın ev sahipliğinde 2 yılda bir düzenlenen, otomotiv yan sanayi ürünlerinin yanı sıra, yedek parça ve servis endüstrisi ürünleriyle, geleceğin teknolojilerinin sergilendiği, dünyanın en büyük otomotiv yedek parça fuarı kabul edilen "Automechanika Frankfurt 2014" de, ülkemizi başarıyla temsil etti.

Bursa, 30.09.2014 - Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, 2 yılda bir Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın her bölgesinden yüzbinlerce katılımcının yer aldığı, dünyanın en büyük otomotiv yedek parça fuarı "Automechanika Frankfurt 2014" de, ülkemizi temsil etti.

Messe Frankfurt tarafından 16 - 20 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılan dev fuarda, otomotiv yan sanayi ürünlerinin yanı sıra, yedek parça ve servis endüstrisi ürünlerinin tanıtımı yapılırken, dünyanın dört bir yanından gelen yüzbinlerce ziyaretçi, sektörün gelmiş olduğu son noktayı yakından görme fırsatı buldu.2 yılda bir gerçekleştirilen organizasyona bu yıl 173 ülkeden 140 Bin ziyaretçi katılırken, son otomotiv ürünleriyle, geleceğin teknolojilerinin sergilendiği fuarda Aktaş Holding, açmış olduğu stantla ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Ülkemizden de yaklaşık 200 firmanın ürün ve hizmetlerini sergilediği uluslararası platformda, otomotiv yedek parçaları, sistemler, elektronik parçaları, onarım ve bakım ürünleri, aksesuarlar ve otomobiller için her türlü detay bulunurken, sektörün global çapta en önemli oyuncularından biri konumundaki Aktaş Holding, fuarda sergilediği ürünlerle katılımcılardan tam not aldı.

"Yeni İş Bağlantılarına Katkı Sağlıyor"

Automechanika Frankfurt Fuarı'nın Aktaş adına oldukça verimli geçtiğini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, organizasyonun mevcut iş birliklerinin güçlendirilmesine ve yeni iş bağlantılarının kurulmasına büyük katkısı olduğunu söyledi. Aktaş Holding olarak dünyanın dört bir yanında ürünlerinin yer aldığını anımsatan Erol, "Fuarda mevcut müşterilerimiz ve iş ortaklarımızın yanı sıra, potansiyel müşterilerimizle de görüşme fırsatımız oldu. Bu bakımdan yeni iş bağlantılarının kurulması ve yeni pazarlara açılma noktasında, Automechanika Fuarı'nı Aktaş olarak çok önemsiyoruz. Sektörün tüm oyuncularıyla aynı platformda yer alarak, burada ülkemizi ve Aktaş Holding'i en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum" diye konuştu.

Automechanika Fuarı'nda Aktaş Holding'i; Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Satış Pazarlama Direktörü Armağan Tişli, Satış Yöneticisi Ümit Şenoğlu, Üretim ve Planlama Direktörü Adnan Yazıcı, Satış Yöneticisi Rutger Devoldere, LFT Şube Yöneticisi Sinan Yılmaz, Satış Pazarlama Departmanından Serkan Zeytinoğlu, Barış Peltekoğlu ve Gülçin Onaran isimleri temsil etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.