Kapat Ikon
Sami Erol Önsöz

Değerli Arkadaşlarım,

Globalleşen dünya ekonomisinde; hızlı, kaliteli ve güvenilirliği olan hizmetleri, tüm süreçlerde aynı ölçüde görmek isteyen müşteriler için işletmelerin müşteri beklentilerini ve ihtiyaçlarını, doğru şekilde analiz ederek mutlak müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlayabilmesi gerekmektedir.

Daima şeffaf ve yalın bir anlayışla, mevcut müşteri memnuniyeti anlayışının kurumsal değerler çerçevesinde harmanlanıp, müşteri gereksinimleri doğrultusunda çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyebilmek, müşteri sadakatini ve bağlılığını ortaya çıkarabilmek için dikkate alınması gereken öncelikli kriterler arasındadır.

Kurulduğu günden beri, 'Aktaş' markasının global ölçekte yarattığı izlenimi, geliştirdiği tüm ürün ve hizmetlerinde 'kalite' ve 'müşteri memnuniyeti' prensipleriyle güçlendirmeyi başaran Aktaş Holding, öncelikli paydaşları arasındaki müşterilerinin tüm taleplerine, en hızlı ve etkin şekilde yanıt verebilmenin gururunu yaşamaktadır.

'Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti' doğrultusunda, yatırımlarını ve geleceğe yönelik tüm adımlarını, müşterilerine en uygun çözüm fırsatlarını sunmak için atan Aktaş Holding, mükemmeliyetçi bir kültür benimseyerek de kalite standartlarını asla bozmadan, daima dünden çok daha iyisini hedefleyerek, yarınlara doğru yolculuğuna devam etmektedir.

Hedef ve stratejilerini oluştururken, geribildirimlere de çok önem veren Aktaş Holding, her an farklılaşabilen ihtiyaçlara yönelik, pazar ve müşteri beklentilerini doğru şekilde analiz edebilme yeteneği sayesinde, ulusal ve uluslararası arenadaki güçlü itibarını, ilk günden bu yana korumayı başarmıştır.

Kurumsal organizasyonel yapısını, çağın gerekliliklerine en uygun şekilde dizayn eden Aktaş Holding, müşteri ilişkilerindeki var olan stratejisini, sürekli iyileştirme kültürüne göre belirleyerek, toplam kalite yönetimi çerçevesinde adımlarını atmaktadır.

Aktaş Holding olarak, kendimize belirlediğimiz en önemli kriterler arasında şüphesiz ki yaptığımız her işte, müşteri odaklı kalite stratejimiz gereği müşterilerimizle empati kurarak, doğru iletişim yöntemleri benimsemek ve 'Aktaş' markasının son tüketici nezdinde ortaya koyduğu güveni, asla zedelememek bulunuyor.

Bu doğrultuda Aktaş Holding olarak, yetkinliği yüksek çalışan kadromuz, verimlilik esaslı ve AR-GE öncelikli üretim modelimiz, vizyoner yönetim yaklaşımlarımız ve sektöre değer katan nitelikli çalışmalarımızla, tüm paydaşlarımızla birlikte gelecek yolculuğumuza kararlı adımlarla devam ediyoruz.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.