Kapat Ikon
Önsöz

Çok Kıymetli Arkadaşlarım,

Dünyanın her bölgesine doğrudan ürünleri ihraç edilen ve hizmet verdiği sektöre, çok ciddi oranda katma değer sağlayan Aktaş Holding olarak, kurulduğumuz günden bu yana en temel hedefimiz, ürün ve hizmetleri mükemmellik çerçevesinde standartlaştırarak, küresel düzeyde faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlara, yenilikçi ürünleri en hızlı şekilde ihraç etmek olmuştur.

Bu doğrultuda Aktaş Holding olarak, ileri teknolojiye sahip, inovatif ürünler geliştirmeye odaklanırken, geliştirdiğimiz ürünleri de etkin şekilde, rekabetin üst düzey olduğu uluslararası pazarlarda müşterilerle buluşturmaya büyük gayret ediyoruz.

Çünkü Aktaş Holding'in uzun yıllara dayanan mevcut kurumsal kültürü, sürdürülebilirliği olan başarıların, mükemmeli hedefleyen kalite prensipleriyle entegre halde, AR-GE odaklı gelişim stratejileriyle harmanlanmış, tam anlamıyla bütünselliği olan güçlü bir algıya sahiptir.

Almanya'dan Brezilya'ya, Amerika Birleşik Devletleri'nden Çin'e kadar, dünyanın her coğrafyasına ürünlerimizi ihraç ederken, kurumsal kültürümüze sonuna kadar bağlı şekilde hareket edip, geleceğin ihtiyaç ve beklentilerini de en doğru şekilde analiz ederek, çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

Sürekli iyileştirme kültürüne önem veren Aktaş Holding, verimliliğin tüm operasyonel ve stratejik faaliyetlerde sağlanması için azami özen gösterirken, 2016 yılı başı itibariyle Bursa Organize Sanayi Tesisleri'nde hizmete aldığımız yeni üretim tesisleriyle birlikte de üretim kapasitesinde yaşanan artışın etkisiyle, ihracat odaklı üretim modelimizi daha da güçlendirmeyi başardık.

Yakaladığımız ivme sayesinde, 2016 yılı ve sonrası için hedeflerimizi pozitif yönde güncellerken, özellikle ülkemiz ekonomisinin lokomotif rolünü üstlenen otomotiv sanayine, kurulduğumuz günden bu yana çok önemli oranda kazanımlar sağlamanın ayrıca gururunu yaşıyoruz.

Aktaş Holding olarak, toplumsal düzeyde gerçekleştirdiğimiz sorumluluk öncelikli çalışmalarla da yalnızca ekonomik kazanımlar sağlama odaklı değil; bulunduğumuz coğrafyada 'yerel samimiyet' prensibini, tüm gereklilikleriyle birlikte yerine getirme yönünde de çalışmalarımızı ilk günkü heyecanla sürdürmekteyiz.

Sevgi ve saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.