Kapat Ikon
Techno Aktaş 8. Kuruluş Yılını Coşkuyla Kutladı

Küresel düzeyde faaliyet gösteren Aktaş Holding'in Bulgaristan'daki üretim üssü Techno Aktaş'ta, 8'inci kuruluş yıldönümü heyecanı doyasıya yaşanıyor.

Aktaş Holding'in 2008 yılında devreye aldığı ve kurulduğu günden bu yana, bölge ekonomisine önemli ölçüde kazanımlar sağlayan Bulgaristan'daki üretim üssü Techno Aktaş'ın 8'inci kuruluş yıldönümü, Aktaş Holding üst yönetiminin de katılımıyla coşkulu bir organizasyonla kutlandı.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ve Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol'un da katıldığı Techno Aktaş'ın 8'inci kuruluş yılı kutlama organizasyonu; tesislerin de yer aldığı Bulgaristan'ın Filibe kentinde gerçekleştirildi.

"Techno Aktaş'ın Başarılarından Gurur Duyuyoruz"

Organizasyonda katılımcılara seslenen Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Techno Aktaş'ın kurulduğu günden bu yana üretim ve istihdam açısından bölge ekonomisine çok ciddi katma değer sağladığına vurgu yaparken, Techno Aktaş'ın gerçekleştirdiği başarıları çalışmalardan dolayı büyük gurur yaşadıklarını belirterek, organizasyona katılan herkese teşekkür etti.

Techno Aktaş'ın coşkulu kutlama organizasyonu, son derece renkli görüntülere sahne oldu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.