Kapat Ikon
Ak-İzo'dan Ankara'da DSİ Çalışanlarına EPDM Ürünleri Hakkında Bilgilendirme

Aktaş Holding Yapı Grubu'nda yer alan Ak-İzo, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği çeşitli toplantılar çerçevesinde, bünyesinde üretimini gerçekleştirdiği ve hem ülkemize hem de sektöre büyük katkılar sağlayan, nitelikli EPDM membran ürünleriyle ilgili paylaşımlarını sürdürüyor.

Ak-İzo tarafından üstün AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen ve yeni nesil teknolojik imkanlarla donatılarak; baraj, gölet ve kanalların yapımında sızdırmazlığı sağlamak amacıyla kullanılan EPDM ürünler ve uygulama alanları ile ilgili, Ankara'da bir dizi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona; Ankara DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar'ın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları Sezai Kavurmacı, Şeref Dağdelen, şube müdürleri ve ilgili teknik personel katılım gösterdi.

"Ak-İzo'ya Övgü"

Toplantıda, geçirmezliği sağlamak için gerekli dolgu malzemesinin olmadığı veya yetersiz olduğu alanlardaki su yapılarda kullanılmakta olan EPDM ürünlerin, özellikle son yıllarda ülkemizin pek çok bölgesinde kullanılmaya başlandığı vurgulanırken, Ak-İzo'nun bu nokta ülkemize ve sektöre sağladığı yüksek kazanımlardan ve geliştirdiği nitelikli ürünlerden de övgüyle söz edildi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.