Kapat Ikon
Sami Erol - Değerlendirme Yazısı

Değerli Aktaş paydaşı;

Aktaş Holding olarak, 16 -20 Eylül 2014 tarihlerinde Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerinin bir araya geldiği, dünyanın en büyük otomotiv yedek parça fuarı "Automechanika Frankfurt 2014" de yer alarak, son derece verimli bir organizasyonu daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

5 gün boyunca süren fuar kapsamında; otomotiv yedek parçaları, aksesuarlar, elektronik parçalar, onarım ekipmanları, bakım, servis istasyonları gibi ana ürün grupları, dünyanın peç çok bölgesinden gelen ziyaretçilerle buluşurken, biz de Aktaş olarak fuar alanında firmamıza ayrılan stantta, mevcut müşterilerimiz ve iş ortaklarımızın yanı sıra, potansiyel müşterilerimizle de görüşme fırsatı yakaladık.

Yaklaşık 300 bin metrekarelik alana kurulan fuarda, 180 ülkeden 150 bin ziyaretçi ve 75 ülkeden de 4 bin 500 firma yer alırken, sektörün tüm oyuncularını bir araya getiren bu organizasyonda, Aktaş teknolojisinin geldiği son noktayı, ürünlerimizi, katılımcılara gösterme imkanımız oldu.

2 yılda bir düzenlenen organizasyon, yeni iş bağlantılarının kurulması ve yeni Pazarlara açılma noktasında, bizim için oldukça büyük bir öneme sahip. Bu yüzden bizler de, 5 gün süresince; Aktaş'ı, misyonumuzu, vizyonumuzu, küresel ölçekteki yerimizi, hedeflerimizi, ziyaretçilerimize en doğru şekilde anlatmaya çalıştık. Bu noktada da başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Fuarda gördük ki otomotiv sektörü; teknolojik gelişmeye yaptığı etkiler, yarattığı istihdam hacmi ve farklı sektörel çeşitliliklerin gelişmesine sağladığı katkılarla, dünya ekonomisine yön veren sektörlerden biri olduğunu kanıtlamıştır.

Sektördeki yeni trendlerin ve son teknoloji ürünlerinin sergilendiği organizasyon, otomotiv sektörünün küresel düzeyde geldiği son seviyeyi gözler önüne serdi. Burada önemsediğimiz husus, Aktaş ürünlerinin kalitesi ve çeşitliliğiyle, sektöre ne kadar büyük katkılar sağladığını, fuarda net bir biçimde gözlemlemiş olduk.

Bu ayrıntı, hem mevcut hedeflerimizin gerçekliğini ve yatırımlarımızın doğruluğunu, hem de bu hedefleri gerçekleştirebilme noktasında, ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bizlere tekrar göstermiş oldu.

Saygılarımla,
Sami Erol
Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.