Kapat Ikon
Bursa Valisi Karaloğlu:

Aktaş Holding’in yeni üretim tesislerinin açılışına katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yeni tesislerin Bursa’ya ve ülkemize değer katacağını söyleyerek, ülkemizin büyüme hedefleri doğrultusunda, gerçekleştirmiş olduğu bu önemli yatırımdan dolayı Aktaş Holding’i gönülden kutladı.

 

Açılış töreninde konuşan Karaloğlu, Aktaş Holding’in sadece Bursa ve Türkiye’de değil; dünyanın dört bir köşesinde Türk bayrağını daha yukarılarda dalgalandırmak için çalışan, istihdam yapan, üreten dünya çapında bir firma olduğunu söyledi.

 

“Bu Tesisler Hem Bursa’ya, Hem De Ülkemize Çok Büyük Değer Kazandıracak”

 

Aktaş Holding’in ileri teknoloji imkânları ile donatılan yeni tesisi hakkında övgü dolan sözler söyleyen Karaloğlu; “İleri teknoloji ile donatılan bu tesis için başta Şahap Aktaş olmak üzere, tüm Aktaş Holding çalışanlarını yürekten kutluyorum. Ülkemizin büyüme hedefleri doğrultusunda AR-GE’ye, tasarıma, markaya yatırım yapma konusunda ciddi teşvikler söz konusu. Bu hedefleri gerçekleştirme noktasında, ülkemizi ileriye taşıyacak yatırımlarla, Bursa’mızın ve ülkemizin gururu olan Aktaş Holding’i kutluyorum. İnanıyorum ki bu tesisler hem Bursa’ya hem de ülkemize çok büyük değer kazandıracak” diye konuştu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.