Kapat Ikon
Aktaş Holding Ailesi Yeni Yılı Coşkuyla Karşıladı

2015 yılı boyunca sektörde birçok başarılı çalışmaya imza atan Aktaş Holding, 2016 yılı coşkusunu tüm çalışanların katılımıyla gerçekleştirdiği yeni yıl kutlaması organizasyonunda doyasıya yaşadı.

 

Aktaş Holding’in Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki yeni tesislerinde gerçekleşen yeni yıl eğlence buluşmasında, Aktaş Holding’in tüm çalışanları katılım gösterirken, Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da düzenlenen organizasyonda çalışanları yalnız bırakmadı.

 

Aktaş Holding çalışanlarının, yüksek tempoyla geçen 2015 yılının stresini ve yorgunluğunu bir nebze de olsa üzerlerinden atarak, birbirleriyle güzel vakit geçirmeleri adına organize edilen yeni yıl kutlamasında, Aktaş Holding ailesinin tüm bireylerinin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerken, 2016 yılıyla ilgili hedefler ve beklentiler de ortak bir ifadeyle dile getirildi.

“Her Alanda Sürdürülebilir Başarıyı Sağladık”

 

Organizasyonda çalışanlara yönelik konuşma yapan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding olarak faaliyet gösterilen her alanda, gerek üretimsel ve ekonomik açıdan, gerekse de gelişim ve toplumsal beklentilere yanıt verebilme açısından tüm aksiyonlarda sürdürülebilir başarıyı yakalayarak, ortak fayda ortaya koyabildiklerini ifade ederken, bu noktada emeği geçen herkesi yürekten kutladı.

 

Aktaş Holding ailesinin her bir bireyinin yeni yılını kutlayarak sözlerine devam eden Erol, 2016 yılıyla ilgili hedeflerinin yüksek olduğunu anımsatarak, Aktaş Holding’i hep birlikte el ele vererek, bugünkünden çok daha iyi noktalara taşıma gayretinde olacaklarını kaydetti.

 

“Sizlere Olan İnancım Tam!”

 

Organizasyonda konuşma yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş da, Aktaş Holding’in adının, dünyanın her coğrafyasında başarıyla anılmasında, çalışanların büyük özverileri olduğunu anımsatarak, geleceğe giden yolda Aktaş Holding’in 2023 yılındaki sektöründe dünya liderliği hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Aktaş Holding’in gelecek hedeflerini yakalama sürecinde, Aktaş Holding ailesinin tüm mensuplarına olan yüksek güvenini ve inancını bir kez daha anımsatan Şahap Aktaş, tüm çalışanlar nezdinde 2016 yılının yeni başarılarla birlikte, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olması dileklerinde bulundu.

 

Organizasyonun sonunda, Aktaş Holding ailesi toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.