Kapat Ikon
Avrupa'nın En Büyük Kalite Kongresi'nde Aktaş Holding CEO'su Sami Erol'a Büyük Onur

Faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında yer alan, bu alanlarda değişimi yönetmeyi ilke edinen ve 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding'in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Avrupa'nın en büyük kalite kongresi konumundaki KalDer 24. Kalite Kongresi'nde adından başarıyla söz ettirdi.

 

İş dünyası temsilcilerini bir araya getirerek, dünya yönetim kalitesindeki güncel yaklaşımlarla, sorunların ve çözüm önerilerinin paylaşıldığı, gittikçe küreselleşen yenidünya düzeninde,  ülkemizin hak ettiği yeri almasına katkı sunmak adına KalDer tarafından düzenlenen ve bu yıl 24'üncüsü gerçekleştirilen Kalite Kongresi'ne katılan Sami Erol, bu yıl ilk kez verilen “Mükemmellik Elçileri Onur Töreni”nde, plâketle ödüllendirildi.

 

Türkiye Kalite Derneği Genel Merkezi'nde 4 dönem yönetim kurulu üyesi olarak, kurucu olarak görev aldığı KalDer Bursa Şubesi'nde de 7 yıl Yönetim Kurulu Başkanı görevini başarıyla üstlenmiş olan Erol, bu yılki teması 'Mükemmelliği Sürdürmek' olan ve İstanbul Kongre Merkezi'nin ev sahipliğini yaptığı dev kongrede, kendisini bu anlamlı ödüle layık gören herkese teşekkürlerini iletti.

 

"Kalitede Esas Olan Sürdürülebilirliği Sağlamak"

 

2 gün süresince iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda katılımcının bir araya gelerek, sürekli değişkenlik gösteren pazar koşulları, sosyo-ekonomik ve politik şartlar, yeni teknolojiler ve rekabet unsurlarının, kurumsal firmalar açısından tüm unsurlarıyla masaya yatırıldığı organizasyonda, 'Mükemmellik Elçisi' onuruna layık görülen Sami Erol, kalitenin hayatımızın her alanında ön plana çıkan bir olgu olduğunu vurgulayarak, özellikle firmalar açısından başarı sürekliliğini sağlayabilmenin, kalite standartlarıyla ortaya çıktığını söyledi.

 

"Değer Yaratacak Çalışmalar Öncelik Haline Getirilmeli"

 

Günümüz global dünyasında, sürdürülebilir başarı ortaya koymanın kurumsal firmalar açısından öncelikli kriterlerden biri olması gerektiğini savunan Erol, "Hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursa olsun, kurum veya kuruluşların ortaya koyduğu tüm ürün ve hizmetlerde, verimlilik ve kârlılık olduğu kadar, kaliteyi de ön planda tutması, yalnızca bugünün ihtiyaçlarını değil; geleceğin beklentilerini ve her an değişebilen taleplerini de dikkate alması gerekmektedir. Kurumsal markaların, sürekli iyileştirmeye önem vermesi, mutlaka ki değer yaratması ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma modelini en etkin ve doğru şekilde uygulaması gerekiyor. Aktaş Holding olarak, geleceğe yönelik uyguladığımız tüm planlama ve süreçlerde, yenilikçi bakış açımızla bütünleşen kalite öncelikli bir anlayışa sahipken, değer yaratmaya ve inovatif yaklaşımlara da büyük önem gösteriyoruz. Küresel düzeyde faaliyet gösteren tüm firmalar için bu tip değerler ön planda tutulmalı"şeklinde konuştu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.