Kapat Ikon
Aktaş Holding Avrasya'da Koştu

Aktaş Holding, global ölçekte gerçekleştirilen organizasyonlarda başarıyla yer almaya devam ediyor. Sektörde var olan ekonomik başarısının hem topluma karşı sorumluluk bilinciyle hem de sosyal projeler yaratmak ve dâhil olmakla devam edeceğini bilen Aktaş Holding, 15 Kasım'da gerçekleştirilen 37. Vodafone İstanbul Maratonu'na katıldı.

 

Hatıra Madalyonu Verildi

 

Bu yıl 37.'si düzenlenen Avrasya Maratonu yine yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İstanbul Boğazı'ndan başlayan maraton, Sultanahmet At Meydanı'nda Mısır Dikilitaşı'nın önünde sona erdi. Maratonu 5.30 saatlik zaman dilimi içinde tamamlayan herkese hatıra madalyonu verildi. Oldukça hareketli geçen maraton, renkli görüntülere sahne oldu.

 

13 Kişilik Ekip Katılım Gösterdi

 

Sektöründeki başarılarıyla liderlik eden ve bu liderliği sosyal sorumluluk projeleriyle de taçlandıran Aktaş Holding, sosyal organizasyonlara da katılımı eksik etmiyor. Binlerce insanın katılımıyla gerçekleşen 37. Avrasya Maratonu'na Aktaş Holding, hem beyaz hem de mavi yaka çalışanlarından oluşan 13 kişilik bir ekiple katıldı.

Heyecan ve keyifle geçen maratonun ardından Aktaş Holding ekibi, hatıra madalyonlarını alarak Bursa'ya geri döndü.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.