Kapat Ikon
Çin'de Yatırım Fırsatları Devam Ediyor

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, dönemsel olarak gerçekleştirdiği ziyaret programları çerçevesinde, kısa süre önce Aktaş Holding’in Çin’de yer alan tesislerine giderken, ülkede yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlarla geri dönmeyi başardı.

Çin Halk Cumhuriyeti’ne gerçekleştirdiği ziyarette Erol, ülkenin Zhejiang eyaletinin Huzhuo kentine bağlı Changxing bölgesinde 2009 yılında faaliyete başlayan Aktaş Holding tesislerine giderken, burada genel işleyiş, bölgedeki son gelişmeler ve ANKESHU şirketinde yakın zamanda yapılan iyileştirmeler ile birlikte, mali-finansal konularının planlanması üzerine de çeşitli çalışmalar yürüttü.

Çin ziyaretinde Sami Erol, ülkedeki yeni yatırım fırsatları hakkında da birtakım girişimlerde bulunurken, hızla büyüyen bir ekonomiye sahip olan Çin Halk Cumhuriyeti’nin, uluslararası girişimciler açısından oldukça cazip fırsatlar sunduğunu kaydederek, özellikle Türk iş adamları için hala önemli yatırım alanları olduğunu belirtti.

Çin’de doğru analiz başarı getirebilir…

Çin programı kapsamında oldukça verimli geçen görüşmelere imza atan Erol, bölgedeki Aktaş Holding tesislerinin ve yeni projelerin geliştirilmesi adına çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, Çin’deki Aktaş Holding varlığının bölgeye önemli bir katma değer sağladığını ifade etti.

Çin’e yönelik yeni yatırım hedeflerinden söz eden Erol, uzun vadeli planlamaları doğrultusunda Çin pazarının kendileri açısından son derece kritik bir bölge olduğunu vurgulayarak, bölgede gerçekleştirilen görüşmelerin ilerisi için umut verici olduğunu ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.