Kapat Ikon
Sami Erol - Önsöz

Kıymetli Paydaşımız;

75 yıllık kurumsal hafızası ile birlikte, kurulduğu günden bu güne dek global sektörde adım adım zirveye yürüyen Aktaş Holding, gerçekleştirdiği yepyeni projelerle de yenilikçi ve başarılı kimliğini güçlendirmeye devam ediyor.

Aktaş olarak; hizmet verdiğimiz sektörde her zaman için "sürdürülebilir verimlilik" esasıyla hareket edip, tüm paydaşlarımıza "en doğru" ve "en güvenilir" adres olmaya özen gösterdik. Tüm çalışmalarımızı da bu doğrultuda yürütüyoruz.

Günümüz dünyasında şirketler ve işletmeler açısından dikkate alınan en önemli konuların başında, şüphesiz verimlilik ve insan kaynaklarının doğru yönetilmesi ilkeleri geliyor. Biz de Aktaş olarak bu bilinç doğrultusunda adımlarımızı atarken; üretim aşamasından yetkin insan gücüne, enerji kaynaklarının doğru kullanımından, satış ve pazarlama sürecine kadar tüm fonksiyonlarda esas olarak verimliliği öncelemekteyiz.

Küreselleşen dünyada teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesiyle birlikte, işletmeler sürekli yenilenen ihtiyaçlara çözüm sunma gayretiyle, kaynakları doğru, etkin ve verimli kullanabilmeye büyük özen gösteriyor.

Aktaş Holding'de ulusal ve uluslararası pazarın ihtiyaçları doğrultusunda, etik değerlere sadık kalarak, hizmet standartlarını bu kalite ölçütlerini dikkate alarak belirliyor.

Çıktığımız bu zorlu yolda operasyonel verimliliğe odaklanarak, rekabetçi piyasada avantaj sağlamayı ve yakalamış olduğumuz büyüme ivmesini kalıcı hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Var olan plan ve projelerimizi, 2023 yılında sektörümüzde dünya lideri olma hedefiyle büyük bir titizlikle yürütürken, siz değerli paydaşlarımızla beraber, güvenin ön planda olduğu iş anlayışımızı güçlendirmeye devam edeceğimize yürekten inanıyorum.

Saygı ve Sevgilerimle,

Sami Erol
Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi / İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.