Kapat Ikon
30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun

Ülkemiz tarihinde adından altın harflerle söz edilerek, 1922 yılında 26 Ağustos Büyük Taarruz ile başlayan ve destansı bir mücadelenin yaşandığı 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan bu büyük gün, kahraman Türk ordusunun aziz Türk milletiyle omuz omuza verip, birlikteliğin ve bütünleşmenin en güzel örneklerinin sergilendiği, Türk tarihinin unutulmaz zaferleri arasında yer almaktadır.

30 Ağustos tarihinde, güzel vatanımızın toprakları düşman işgalinden kurtarılmış ve bugünün Türkiye’sine gelinen noktada, güçlü düşman kuvvetlerine karşılık milletimizin özgürlük inancının ve vatan sevgisinin neleri başarabileceği tüm dünyaya bir kez daha kanıtlanmıştır.

Bu yıl 93. yıldönümünü kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cumhuriyetin temellerinin atılarak tam bağımsız Türkiye’nin ortaya çıktığı, tek vücut olan bir toplumun üstün fedakârlıkları sonucu, kararlılıkla ve inançla kazandığı bir zafer olmuştur.

Her yıl 30 Ağustos tarihinde, ülkemizin dört bir yanında Zafer Bayramı etkinlikleri düzenlenirken, 7’den 70’e toplumumuzun her kesimi tarafından, gururla ve coşkuyla bu özel gün yaşatılmaya devam ediyor.

Aktaş Holding olarak milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyor, başta büyük kumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere; Büyük Zafer'in kazanılmasında emeği geçen herkesi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz…

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.