Kapat Ikon
Ak-İzo'dan Almanya'da Yeni Atılımlar

Aktaş Holding Yapı Grubu’nda yer alan Ak-İzo, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birbirinden önemli toplantılar kapsamında, geleceğe yönelik farklı firmalarla çeşitli ticari ilişkiler gerçekleştirilmesi adına, kritik adımlar atmaya devam ediyor.

Ak-İzo son olarak, bir dizi ziyaret çerçevesinde Almanya’ya giderken, burada EPDM membran konusunda sektörün önemli oyuncularıyla bir araya geldi.

3 gün süresince gerçekleştirilen görüşmelerde, ticari işbirliği yapılması yönünde önemli adımlar atılırken, ziyaretin ilk gününde sektörün en iyi firmalarından DURAPROOF firması ile bir araya gelen Ak-İzo, firmayla olası işbirlikleri yönünde görüşürken, bir sonraki ziyaretin Temmuz ayında Aktaş Holding DOSAB lokasyonunda olması da kararlaştırıldı.

Almanya’da gerçekleştirilen ziyaretlerin ikinci gününde, ICOPAL Holding bünyesinde bulunan ve üretim / satış portföyünde EPDM membran harici, tüm su yalıtım örtülerini barındıran WOLFIN firması ile karşılıklı ticaret konularında görüşmeler yapıldı.

Ak-İzo’nun Almanya’da gerçekleştirdiği ziyaretlerin son gününde Belçika, Hollanda, Luxemburg’tan oluşan BENELUX ülkeleri satış bayiliği konusunda, Hollanda kökenli DADO firması ile EPDM membran satışı ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken, görüşmeler son derece verimli geçti.

“Ak-İzo Gelecekten Umutlu”

Ak-İzo’nun, dünyanın birçok bölgesinde gerçekleştirilen ve sektörün önemli oyuncularının bir araya geldiği bu tip toplantılarda, sektör temsilcilerinden büyük ilgi gördüğünü ifade eden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, bugüne kadar göstermiş oldukları başarılı çalışmaların, gelecek adına önemli referanslar oluşturduğuna dikkat çekerek, Almanya’da gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde, kısa sürede önemli geri dönüşler alacaklarında dair inancının tam olduğunu söyledi.

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.