Kapat Ikon
Aktaş Holding Çevreye Katkı Sağlamaya Devam Edecek

Bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm çalışmalarda, kurumsal kültürü gereği topluma her anlamda değer katmayı temel ilke olarak benimseyen Aktaş Holding, daha yaşanılabilir bir çevrenin gelecek kuşaklara aktarılması aşamasında, üzerine düşen her türlü sorumluluğun bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor.

Üretimin her bir aşamasında, “önce doğa”, “önce insan” prensipleri doğrultusunda hareket eden Aktaş Holding, içerisinde bulunduğumuz yaşam alanlarının korunması için çevreye zarar verebilecek her türlü girişimin karşısında, kararlılıkla durmaktadır.

Çevre ile ilgili tüm yasal kriterlere özen gösteren Aktaş Holding, Aktaş Eğitim Vakfı öncülüğünde bugüne dek yapmış olduğu sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da, çevrenin korunması için toplum genelinde farkındalık yaratmayı başarmıştır.

Aktaş Holding, yenilikçi teknolojiyle birlikte, Ar-Ge çalışmaları doğrultusunda geliştirdiği her bir ürünün üretim safhasında, “doğanın ve çevresel değerlerin bütünlüğünün korunmasına büyük özen göstermektedir.

Çevresel değerleri ön planda tutan üretim bilinciyle, doğal kaynakların etkin ve verimli kullanılmasına dikkat eden Aktaş Holding, dünya standartlarındaki gelişmiş atık yönetim sistemleriyle de, çevreye zarar verebilecek her türlü oluşuma anında müdahale etmektedir.

Aktaş Holding, insana, topluma ve çevreye değer katacak her türlü çalışmaya koşulsuz destek verirken, bu unsurlara zarar verebilecek her türlü çalışmanın karşısında olmaya da devam edecektir.

Kurumsal tüm faaliyetlerini, yaşadığı topluma değer katma önceliğiyle sürdüren Aktaş Holding, kurulduğu günden bu yana bu değerleri koruma ve yaşatma bilinciyle hareket etmektedir.

Aktaş Holding olarak şunu çok iyi biliyoruz ki; içerisinde bulunduğumuz çevre bizlere dünden emanet… Bizler de onu koruyarak, gelecek kuşaklara, çocuklarımıza, yarınlarımıza aynı sorumluluk bilincini aşılamalıyız. Bu sorumluluk hepimize ait…

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.