Kapat Ikon
Tataristan Cumhuriyeti Yetkililerinden Aktaş Holding'e Ziyaret

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, birtakım temaslarda bulunmak için Bursa'ya gelen Tataristan Cumhuriyeti heyetini holding binasında ağırladı.

Tataristan Cumhuriyeti'nden Naberejnıy Chelnıy şehri Belediye Başkanı Shayhraziev Vasıl Gayazovich ve Tataristan Cumhuriyeti Türkiye Temsilciliği'nden Aydar Gashıgulin'un katıldığı ziyarette, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da yer aldı. Ziyaretçileri Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol karşıladı.

Tataristan Cumhuriyeti'nden gelen yetkilileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, firmanın kuruluş aşamasından günümüzde geldiği noktaya kadar olan süreç hakkında ziyaretçilere önemli bilgiler verdi.

Aktaş :"Bir Ayağımız Orada"

Aktaş Holding'e ziyaretlerinden dolayı yetkililere teşekkürlerini ileten Aktaş, "Tataristan Cumhuriyeti'nden yetkilileri ağırlamak bizleri gerçekten çok mutlu etti. Aktaş Holding olarak dünyanın birçok bölgesinde yatırımlar yapıyoruz. Bizim bir ayağımız da orada bulunuyor. Orada çok sayıda dostluklarımız ve paylaşımlarımız oldu. Umuyorum ki ilerleyen zamanlarda Tataristan Cumhuriyeti ile olan ilişkilerimizi daha iyi noktalara taşırız" dedi.

"Şehirleşmeye Önem Veriyoruz"

Naberejnıy Chelnıy Belediye Başkanı Shayhraziev Vasıl Gayazovich' de kendilerini ağırlayan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş'a teşekkürlerini iletti. Gayazovich, "Naberejnıy Chelnıy şehrinde örnek inşaat projeleri yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda Bursa şehrine gelerek çeşitli temaslarda bulunduk. Türk yatırımcıları bölgemize davet ediyoruz" dedi.

Aktaş Holding'in hedefleri, ilkeleri ve büyüme süreciyle ilgili görsellerin sunulmasının ardından Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ziyaretçilere hediyeler verdi. Aktaş daha sonra ziyaretçilere üretim tesislerini gezdirirken, ziyaretçiler tesisleri yakından inceleme fırsatı buldu.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.