Kapat Ikon
Aktaş Holding’den İstanbul'a "Automechanika" Çıkarması

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, otomotiv sektörünün dünyadaki en kapsamlı fuarlarından biri olarak bilinen ve İstanbul’un ev sahipliğinde, ülkemizde gerçekleştirilen Automechanika Istanbul 2015 Fuarı’nda katılımcılardan tam not aldı.

Aktaş Holding, 09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Automechanika Istanbul Fuarı’nda, dünyanın her yerinden gelen on binlerce sektör temsilcisi ve ziyaretçilerle bir araya gelirken, fuar kapsamında ülkemize gelen global arenadaki mevcut müşterileri ve potansiyel müşteri adaylarıyla da görüşme imkanı buldu.

Toplam 14 salonda ve 40.516 metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuara; 41 ülkeden 1700'e yakın şirket katılırken, organizasyona Aktaş Holding adına, Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol bizzat katılım gösterdi.

Geçtiğimiz yıla göre, katılımcı sayısının oldukça arttığı bu yılki organizasyon kapsamında Aktaş Holding, dünya genelindeki paydaşları ve yeni müşteri adaylarıyla son derece verimli geçen görüşmelere imza atarken, fuar alanında kurulan stantta da, 4 gün boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“Aktaş Markasına Gösterilen İlgiden Çok Memnunuz”

Automechanika Istanbul 2015 Fuarı’nın Aktaş Holding adına oldukça başarılı geçtiğini vurgulayan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, fuar kapsamında bölgesel pazarlarda faaliyetlerini arttırmak isteyen ülkemizdeki ve dünyadaki üreticilerin, yenilikçi ürünlerini sergilediğini anımsatarak, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ve sektör temsilcilerinin, Aktaş markasına göstermiş oldukları ilgiden dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

“Aktaş Holding Zirveye Doğru Yürüyor”

Aktaş Holding olarak, Automechanika Fuarı’na katılmaya önem gösterdiklerini vurgulayan Erol, fuar süresince ve sonrasında, organizasyon ile ilgili etkin geri dönüşler alacaklarına dair inancının tam olduğunu söyleyerek, Aktaş markasına duyulan güveni fuarda net bir biçimde gördüklerini ifade etti.

Aktaş Holding olarak, sektörün zirvesinde yer alma hedefiyle çalışmalarına emin adımlarla devam ettiklerini söyleyen Erol, bu kapsamlı fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.