Kapat Ikon
Ak-İzo, 38. Uluslararası Yapı Fuarı "Turkeybuild Istanbul" da Göz Doldurdu

Aktaş Holding Yapı Grubu’nda yer alan Ak-İzo, İstanbul’un ev sahipliğinde bu yıl 38’incisi düzenlenen ve Türkiye'nin de içinde yer aldığı; Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan, bölgenin ve dünyanın en büyük yapı malzemeleri fuarı konumundaki “Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild Istanbul” da, başarıyla yer aldı.

Akizo’nun, EPDM membran markası Linelfex ile ilgili boy gösterdiği fuarda, üstün Ar-Ge çalışmalarıyla ürettiği son teknoloji ürünü EPDM membranlar katılımcıların büyük ilgisi çekerken, organizasyon süresince yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda müşteri ve potansiyel müşteri adaylarıyla verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

Dünyanın en büyük beş yapı fuarından biri olarak bilinen 38. Uluslararası Yapı Fuarı “Turkeybuild Istanbul” da, dünyanın her bölgesinden sektör temsilcileri ve ziyaretçiler, yapı sektöründeki son trendleri ve ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Ak-İzo’da, özellikle dünyada en önemli kaynaklardan bir tanesi olan su konusunda uzmanlaşarak, Türkiye’de bu konuda üretim yapan tek marka olan Lineflex ile organizasyonda adından en çok söz ettiren firmalardan biri olarak, dikkatleri üzerine çekti.

100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanın yer aldığı, bin 250 üretici firmanın katılımıyla gerçekleşen, 17 bin 400 ürün, teknoloji ve hizmetin sergilendiği organizasyonu, yaklaşık 110 bin kişi ziyaret ederken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Ak-İzo olarak fuarda kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli mutlu olduklarını ifade etti.

“Ak-İzo Sektöre Yenilik Katmaya Devam Edecek”

Ülkemizde ve dünyada yapı sektörüne yönelik gerçekleştirilen hemen her türlü organizasyonda Ak-İzo olarak yer almaya özen gösterdiklerini belirten Erol, AK-İzo 'nun, üstün AR-GE çalışmaları sonucu ürettiği dünya standartlarındaki EPDM membranların, sektöre kazanımlar sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Fuar kapsamında, yeni işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdiklerini aktaran Erol, Aktaş Holding olarak hizmet verilen her iş kolunda, en üst düzey müşteri memnuniyeti yaklaşımıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, değişken pazar taleplerine uygun, etkin çözümler sunmayı sürdüreceklerini ifade etti.

 

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.