Kapat Ikon
Aktaş Holding,"Sürdürülebilir Başarı"nın Yanında

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, birbirinden farklı organizasyonlar kapsamında, öğrencilerle arasında kurmuş olduğu bağları güçlendirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding, uluslararası öğrenci değişim organizasyonu AIESEC'in, Bursa Şubesi tarafından düzenlenen "Sürdürülebilir Başarı Platformu"nun, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl ki organizasyonuna da destek vererek, gençlere olan koşulsuz desteğini sürdürdü.

AIESEC bünyesinde oluşturulan Sürdürülebilir Başarı Platformu, her yıl farklı bir tema ile öğrencilerle tecrübeli isimleri ve firmaları bir araya getirirken, organizasyonun bu yılki teması, “iyiden mükemmele” oldu.

Aktaş Holding, gençlere başarılı olmak için yeteneklerini ve nasıl yetkinliklere ihtiyaç duyduklarını keşfetmelerine destek olmayı amaçlayan Sürdürülebilir Başarı Platformu organizasyonunda, açmış olduğu stantta, öğrencilerle bir araya geldi.

Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyon, öğrencilerin global bakış açısına sahip, hayatın her anındaki liderliğin ve girişimciliğin önemini farkına varmış, kişisel farkındalığı yüksek ve çözüm odaklı bireyler olarak mezun olmaları için önemli bir misyon üstleniyor.

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.