Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Kapıkule'de Kamyonculara Bilgilendirme

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında, birbirinden farklı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Aktaş Holding, sosyal sorumluluk çalışmaları doğrultusunda, Türkiye'nin Bulgaristan üzerinden Avrupa'ya açılan kapısı olan ve dünyanın ikinci en yoğun, Avrupa'nın da en yoğun sınır kapısı özelliğindeki Kapıkule Sınır Kapısı’nda, kamyoncularla bir araya geldi.

Kamyonculara yönelik hava süspanisyon körükleri ve güvenli sürüş ile ilgili bilgilendirmelerde bulunulurken, yapılan anket çalışmasıyla da kamyon şoförlerinin bilgilerine başvuruldu.

Sosyal sorumluluk çalışmalarının son halkasına, kamyoncularla gerçekleşen görüşmeyi ekleyen Aktaş Holding, görüşmelerin ardından kamyon şoförlerine, kendileri için özel olarak hazırlanan araç kitlerini hediye etti.

Yapılan anket çalışmasını büyük bir titizlikle tamamlayan kamyoncular, Aktaş Holding tarafından yapılan bilgilendirmelerden dolayı memnuniyet duyarken, kendilerine verilen hediyelerden dolayı da Aktaş yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.