Kapat Ikon
Aktaş Holding, Çanakkale Deniz Zaferi'ni Unutmadı

Aktaş Holding, Türk ve dünya tarihinin en önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100.yılında, bu büyük tarihi yazan kahramanları unutmadı.

Aktaş Holding, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı sebebiyle, Kestel ve DOSAB lokasyonlarındaki tesislerinde, Türk ve dünya tarihi açısından unutulmaz bir mücadeleye sahne olan Çanakkale Savaşı’nın belgeselini yayınladı.

Tesislerin yemekhanelerinde öğle arasında yayınlanan belgesel, Aktaş personeline duygu dolu anlar yaşatırken, Aktaş Holding çalışanları da tek vücut olarak, bilgisayarlarının ekranlarını, Çanakkale görselleriyle kullandı.

Aktaş Holding ailesi Çanakkale Deniz Zaferi’ni yaşatanları unutmazken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da, büyük zafer ile ilgili, çalışanlara yönelik bir mesaj yayınladı.

“Aziz Kahramanlarımızı Saygıyla Anıyorum”

Sami Erol, Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili yayınladığı mesajda, şu ifadelere yer verdi:

“18 Mart 1915 günü, ülkemiz ve dünya tarihi için unutulmaz bir kahramanlık destanına sahne olarak, toplumun tüm kesimlerinin birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilediği, tarihin en büyük mücadelesine sahne olan çok özel ve anlamlı bir gündür.

Vatan topraklarımızı işgal eden dünyanın en büyük silahlı güçlerine karşı, milletimizin topyekûn direniş gerçekleştirip kazandığı bu büyük zafer, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması noktasında da zemin hazırlayan, en önemli etmenlerden biri olmuştur.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması için büyük bir kahramanlık örneği sergileyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi; rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.”

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.