Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı'ndan Orhaneli'ndeki "Dünya Kadınlar Günü" Etkinliğine Tam Destek

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding bünyesinde, topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı (AKEV), çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AKEV, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Orhaneli Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve bölgede büyük bir heyecan yaratan anlamlı etkinliğe destek vererek, vakıf adına çok önemli bir faaliyetin daha içerisinde yer aldı.

Orhaneli Belediyesi düğün salonunda gerçekleşen Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinliğinde 200’ü aşkın Orhanelili kadın yer alırken, geceye Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş bizzat katılım gösterdi.

Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Aktaş Holding Avukatı Belgin Erdoğan, katılımcılara kadın hakları konusunda önemli paylaşımlarda bulundu.

Medeni Kanun başta olmak üzere, ekonomik ve toplumsal yaşamda kadını ilgilendiren yasal konulara ilişkin detaylı bilgileri paylaşan Erdoğan, yeni düzenlemeler ile birlikte kadının önemli haklara sahip olduğunu ve bu hakların kullanılması gerektiğini kaydetti.

“Sosyal Sorumluluk Projelerine Desteğimiz Sürecek”

Böylesine anlamlı bir günde, Orhanelili kadınlarla bir araya gelmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş da, AKEV olarak vakfın kuruluş amacına uygun faaliyetlere ilerleyen dönemlerde de devam edeceklerini müjdeleyerek, toplum yararına olan her türlü projeye ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Etkinlikte sahne alan TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Emine Akmeşe de söylediği türkülerle, kadınlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.