Kapat Ikon
Sami Erol-Önsöz

Kıymetli çalışma arkadaşlarım;

Aktaş Holding olarak kurulduğumuz günden beri, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak, yenilikçi bir anlayışı kendimize temel ilke edindik.

Tüm iş süreçlerimiz ve mevcut stratejimiz, küresel arenadaki büyüme hedeflerimizle doğru orantıda şekillenmektedir. Hizmet verdiğimiz sektörde, pazar ihtiyacına yönelik en uygun ve yenilikçi çözümleri sunarken, kalite standartlarımızdan da asla ödün vermeden, teknolojinin el verdiği ölçüde, ürünlerimizi geliştirmeye büyük önem veriyoruz.

Geleceğin teknolojilerini, günümüzle buluşturan Aktaş Holding, tüm ürünlerinde ve hizmetlerinde mükemmelliği esas alarak, geçmişte olduğu gibi günümüzde de; müşteriler, paydaşlar, iş ortakları ve küresel pazarda rekabet ettiği firmalar nezdinde, her şartta “kalite” olgusuyla ön plana çıkmanın gururunu yaşıyor.

Rekabetçi piyasa koşullarının hakim olduğu global pazarlarda, firmaların hem bulunduğu bölgeye, hem de sektöre değer katabilmesi, kalite standartlarını her zaman için en üst düzeyde belirlerken, müşterilerin memnuniyetini de öncelik haline getirebilmesi, gelecek planlamalarında olmazsa olmaz kriterler arasındadır.

İnsan odaklı anlayışa sahip olabilen, yenilikçiliği benimseyip, mükemmeli hedefleyen kurumsal firmalar, hizmet verdiği sektörde diğerlerinden bir adım önde olmayı başarabilmektedir.

Mevcut kurumsal yapısıyla, sektöre yön veren firmalardan biri olan Aktaş Holding, kalite yönetim sistemleri ve sürdürülebilir başarıyı hedef alan yaklaşımıyla, değerlerin üretildiği ve yaşatıldığı bir marka konumundadır.

Teknolojinin her geçen gün ilerlemesiyle birlikte, güvenilirlik ölçeğinde ürün ve hizmet kalitesini, müşterilerine en iyi şekilde sunmaya gayret gösteren firmalar, kalite standartlarıyla tüm paydaşlarının gözünde bir algı oluşturmaktadır.

Aktaş Holding, bu algıyı en üst düzeyde memnuniyetle sağladığı gibi, bunu korumak için de tüm çalışmalarına, önümüzdeki dönemlerde de aynı kararlılıkla devam edecektir.

Sevgi ve Saygılarımla,

Sami Erol  / Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.