Kapat Ikon
Recep Altepe'den Aktaş Holding Standına Ziyaret

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, bu yıl 3.sü düzenlenen ve sponsor desteğinde bulunduğu RUMELİSİAD Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi’nde, önemli konukları kendisi için ayrılan stant alanında misafir etti.

Balkan ülkelerinden gelen çok sayıda misafirin de ziyaret ettiği Aktaş standı, katılımcılardan büyük ilgi görürken, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Sami Erol ile Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aktaş, standa gelen misafirlerle bizzat ilgilendi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve çok faydalı işbirliği görüşmelerinin yapıldığı zirve kapsamında, Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri, Aktaş için açılan stant alanında, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer’i ağırladı.

“Aktaş Holding Ülke Ekonomisine Büyük Katkılar Sağlıyor”

Ziyarette, Aktaş Holding’in Bursa ve ülke ekonomisine çok önemli kazanımlar sağladığına dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, Aktaş Holding’i kutlayarak, başarılı çalışmaların devamını diledi.

Samimi sohbetlerin yaşandığı görüşmede, Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.