Kapat Ikon
Sami Erol, Öğrencilere Başarıya Giden Yolu Tarif Etti

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, çeşitli organizasyonlarda öğrencilerle buluşarak, öğrencilerin gelecek planlamalarına katkı sağlamayı sürdürüyor.

Aktaş Holding, öğrencilerle buluşma zincirinin son halkasına, Odunluk Mahallesi’ndeki Nilüfer İMKB Fen Lisesi’nde düzenlenen söyleşiyi ekledi.

Aktaş Holding adına organizasyona, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol katılırken, Erol öğrencilere, kendi iş ve sosyal yaşantısından da örnekler vererek, kariyer basamaklarını nasıl konumlandırmaları gerektiği yönünde öğrencilere çok değerli paylaşımlarda bulundu.

“Bireyler, yaşantısında ne kadar değer yaratırsa, mutlulukla ilgili beklentilerini de o doğrultuda tanımlayabilir” diyen Erol, öğrencilerin gelecekte, ne olmak istediklerini doğru bir şekilde belirleyip, o hedef doğrultusunda kariyer basamaklarını birer birer tırmanmaları gerektiğini söyledi.

Öğrencilik zamanının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Erol, özellikle kişisel gelişimin ve yetkinliğin önemine vurgu yaparken, lisan bilmenin sağladığı avantajlar ile gençlerin, “dünya vatandaşlığı” olgusu doğrultusunda, yaşamlarına yön vermeleri gerektiğinin altını çizdi.

“Değer Yaratmaya Öncelik Verin”

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen söyleşide, kendi iş ve sosyal yaşantısından örnekleri de öğrencilerle paylaşan Sami Erol, istasyon olarak nitelendirdiği kariyer yolculuğundaki her bir durağın, hedeflenen noktaya ulaşma ve gerekli yetkinliği sağlayabilme noktasında, birer araç olduğunu söyledi.

Kişinin, hayatı boyunca kendisine belirleyeceği asıl kriterin, “değer yaratmak” olması gerektiğini aktaran Erol, hayattaki asıl mutluluğun; bireyin yaşantısına, bulunduğu topluma ve çevreye değer kazandırabilmek olduğunu ön plana çıkarırken, Erol’un paylaşımları öğrencilerden büyük alkış aldı.

Sami Erol, yaptığı sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmezken, söyleşinin sonunda Nilüfer İMKB Fen Lisesi okul yönetimi tarafından, değerli konuşmalarından ötürü Erol’a plaket takdim edildi.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.