Kapat Ikon
Aktaş Holding Personeline Red Bull'dan Enerji Takviyesi

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, belirli aralıklarla düzenlenen organizasyonlar kapsamında, çeşitli gıda ve içecek firmalarını fabrika binasında ağırlayarak, personelini farklı lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Aktaş Holding son olarak, enerji içeceği firması Red Bull’ dan gelen temsilcileri, Kestel ve DOSAB lokasyonlarında bulunan fabrika binalarında ağırladı.

Red Bull yetkilileri, eş zamanlı olarak fabrika binalarında kurduğu stantlarla, Aktaş personeline ücretsiz olarak enerji içeceği dağıtırken, Aktaş çalışanlarının organizasyondan büyük keyif aldığı görüldü.

“Tüm dünyada sporcular, öğrenciler, yorucu mesleklerde çalışanlar ve uzun yol sürücülerinin en iyi dostudur” felsefesini benimseyen Red Bull’un, enerji içeceklerinden içerek, stres atma imkânı bulan Aktaş personeli, organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aktaş Holding tarafından, sponsorlar dâhilinde, farklı yiyecek ve içeceklerin Aktaş personeline dağıtıldığı bu tip renkli organizasyonların, önümüzdeki dönemlerde de tekrarlanması bekleniyor.

 

 

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.