Kapat Ikon
Önsöz: Kaynakları Etkin Kullanıyor, Geleceğe Yatırım Yapıyoruz

Merhaba,

Herkes için zorlu geçen 2020 yılını yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Geriye dönüp baktığımızda pandemi sürecinden tüm dünya gibi bizler de etkilensek de şirket olarak gerçekleştirdiğimiz hamlelerle bu süreci fırsata dönüştürecek ve ilerleyen süreçte şirketimize pozitif etkileri olacağına inandığımız önemli adımlar attık.

Özellikle kaynakların etkin kullanımını önceleyen ve bünyemizdeki tüm markalarla daha verimli ve entegre bir üretim yapısına geçme hedefiyle gerçekleştirdiğimiz DOSAB'taki kendi fabrikamıza taşınma sürecinin, şirketimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Tabii şirketimiz için verimli üretim ve sürdürülebilir gelecek odaklı anlayış, ilk günden bu yana değer verilen önceliklerin başında geliyor.

Bu noktada, yenilikçi ve kaliteli üretim anlayışımızdan asla ödün vermeden, doğal kaynakları etkin şekilde kullanmaya özen gösteriyor; sürdürülebilir bir yaklaşımla da geleceğe yatırım yapıyoruz.

Kaynakların etkin kullanımının her geçen gün daha da önemli hale geldiği günümüzde, şirket olarak hem grubumuzun odak noktası olan otomotivde, hem de diğer faaliyet alanlarımızda verimliliği ve yeniliği ön planda tutan çalışmalarımız var.

Örneğin Yapı Grubumuzdaki Lineflex markamızla, ülkemizdeki su kaynaklarının korunup geliştirilmesi noktasında sorumluluk alırken, bu alanda çevre dostu ve katma değerli ürünler geliştirerek, sürdürülebilir geleceğe elimizden gelen katkıyı sağlıyoruz.

Dolayısıyla Aktaş Holding, her zaman ve her koşulda değer üretmeye devam ederek, geleceğe dokunan çalışmalarla ilerlemeyi sürdürecektir.

 

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.