Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Bulgaristan Çıkarması

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, 2014 yılının son günlerinde, çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere, Bulgaristan’a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

17-21 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen programda; Aktaş Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ve eşi Mürüvvet Aktaş’ın yanı sıra; Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serkan Aktaş, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ve eşi Mukadder Erol, Satış ve Pazarlama Direktörü Armağan Tişli ile Üretim ve Planlama Direktörü Adnan Yazıcı yer aldı.

Bulgaristan’da 5 gün süren ziyaretler kapsamında ilk olarak, bölgedeki 3 Rotary kulübünün ortaklaşa düzenlediği ve Bulgaristan’daki iş insanları ve Rotary üyelerinin bir araya geldiği yılsonu yemeğine katılan heyet, yemeğin ardından Rotary Kulübü Başkanı Yıldırım Bayazit ve Tevfik Demirtaş’ın da katılımıyla, önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

“Aktaş, Bulgaristan’a Değer Katmaya Devam Ediyor”

Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde gerçekleşen toplantıda, bayrak değişimleri de yapılırken, bölgedeki Aktaş Holding ve Techno Aktaş markalarının pozitif algısı katılımcılarla paylaşıldı. Bulgaristan ziyaretleri çerçevesinde aynı zamanda, Bulgar-Türk İşadamları Derneği (BULTİŞ) Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Bulgaristan Başkonsolosu ve ileri gelen bürokratların katılımı ile 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı beklentilerinin konuşulduğu verimli bir toplantı daha gerçekleştirildi.

Yılın son günlerinde gerçekleşen Bulgaristan ziyaretinin, Aktaş Holding adına oldukça verimli geçtiğini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, 5 gün süresince Aktaş’ın bölgeye kazandırdığı değeri görme fırsatı yakaladıklarını söyleyerek, Bulgaristan’ın ileri gelenleri tarafından duydukları olumlu sözlerin, Aktaş Holding adına gelecek için son derece umut verici olduğunu ifade etti.

Başarılı geçen toplantıların ardından 4 kişiye, kalite ve verimlilik ödülleri Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.