Kapat Ikon
Önsöz: Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Sorumluluklarımızın Farkındayız

Herkese merhaba,

Tüm dünya olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bu zor günler, bir yandan sosyal ve ekonomik hayatı etkilerken, bir yandan da tüm insanlığın, pek çok açıdan yeni kazanımlar elde etmesini sağladı.

Bugünlerde ekonomik yapı yavaş yavaş normal seyrine doğru dönmeye başlıyor. Özellikle evde kalmak durumunda olanlar için belki de en büyük beklenti, bir an önce doğaya, yeşile kavuşmak oldu.

Sevdiklerimize sarılmanın kıymeti kadar, aslında çevremizin de insanlık için ne denli kıymetli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Dolayısıyla bazı konularda farkındalığın daha da arttığına inanıyorum. Bu yüzden, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin en temel vazifesi olmalı.

İşte bu noktada, üretim faaliyetlerinde çevre bilinciyle hareket etmek de firmalar açısından en önemli hususlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Bu bilinçle bizler, Aktaş Holding olarak kurulduğumuz günden bu yana en önemli önceliklerimiz arasına insan ve çevreyi koymuş durumdayız.

Bunun için de gereken tüm hassasiyeti sergileyerek, çevremizin korunup geliştirilmesi için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.

Öyle ki bu bilincin, şirketimizin her bir kademesinde en iyi şekilde içselleştirilmesi için ekstra çaba gösteriyoruz.

Ayrıca hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle de toplum nezdinde çevresel farkındalığı artırmaya katkıda bulunuyoruz.

Dolayısıyla Aktaş Holding olarak, çevre konusundaki sorumluluklarımızın farkındayız ve geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için bu konuda özenli çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlu olsun.

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.