Kapat Ikon
Kalite Personeli Yetiştirme Programı'na Aktaş Holding Desteği

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, Uludağ Üniversitesi ve Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Bursa Şubesi işbirliği ile bu yıl 9’uncusu düzenlenen Kalite Personeli Yetiştirme Programı'nda, mezun olan öğrencilere başarı belgesinin verildiği geceye katıldı.

2006 yılında başlayan ve bugüne kadar 346 öğrencinin mezun olarak, iş dünyasına yetişmiş bir şekilde girmelerine olanak sağlayan Kalite Personeli Yetiştirme Programı’nda bu yıl gerçekleştirilen eğitimler, 25 Ekim-30 Kasım 2014 tarihleri arasında, 18 uzman eğitimci ve 2 uzman konuk konuşmacı tarafından yapılırken, programa 26 öğrenci katılım gösterdi.

Almira Hotel’ de gerçekleştirilen ve programı başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler sertifikalarını, protokol temsilcilerinin elinden alırken, Aktaş Holding’i temsilen geceye katılan İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, başarılı öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

“Program, Önemli Kazanımlar Sağlıyor”

Türkiye Kalite Derneği Genel Merkezi'nde 4 dönem yönetim kurulu üyesi olarak, kurucu olarak görev aldığı KALDER Bursa Şubesinde de 7 yıl Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapmış olan Sami Erol, programı başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Uludağ Üniversitesi ve KALDER Bursa Şubesi tarafından bu yıl 9.su düzenlenen programın oldukça faydalı sonuçlar doğurduğunu vurgulayan Erol, programı sürdürülebilir kılarak, iş dünyasına önemli kazanımlar sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Sertifikaların verilmesinin ardından geceye katılan protokol temsilcileri ve öğrenciler, toplu fotoğraf çektirerek, anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.