Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Paydaşlarına Covid-19 Mesajı

Aktaş Holding, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile sıkı mücadele ederken, paydaşlarını da bu konuda yaptığı çalışmalar ve aldığı önlemlere ilişkin mailing yoluyla bilgilendirdi.

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay imzalı Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanan mesajda, şirketin Covid-19 ile ilgili aldığı önlemlere ve temennilere yer verildi.

Tüm insanlığı ortak paydada birleştirdi

İskender Ulusay'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Paydaşımız,

İnsanlık tarihinin en sıra dışı günlerini yaşıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de COVID-19 (korona virüs) salgınıyla mücadele büyük bir hızla sürüyor.

Bu salgın aslında, tüm insanlığı ortak bir payda etrafında birleştirdi. Her şeye rağmen salgına karşı alınması gereken tüm önlemleri alarak, üretmeye devam etmek durumundayız. Çünkü üretim durursa tüm sistem etkilenecek ve daha büyük sorunlar karşımıza çıkacaktır.

Ortak akılla krizi yöneterek, ülkemizin ve diğer tüm ülkelerin bu krizden en az hasarla sıyrılacağına inancımız tamdır. Bu kritik süreçte, toplum sağlığının korunup geliştirilmesi için özveriyle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Aktaş Holding olarak da bu süreçte, küresel organizasyon yapımızda gereken her türlü önlemi almış olup, titiz bir şekilde bu çalışmaları yürütüyoruz.

Salgın sürecinde aldığımız önlemler genel hatlarıyla şu şekilde:

*Çalışma sistemi ve saatlerinin gözden geçirilmesi

*Kısa çalışma ve evde çalışma

*Tüm tesislerimizde ve araçlarımızda dezenfeksiyon

*Sosyal mesafe önlemleri

*Yemekhane, mola alanları ve servis araçlarındaki önlemler

*Maske, dezenfektan, ateş ölçer temini

*Özel iletişim çalışmaları

Hep birlikte ulaşacağımız, daha nice sağlıklı ve güzel günlere..."

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.