Kapat Ikon
Aktaş Holding'de Eğitimler Dur Durak Bilmiyor

Çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimine yönelik eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Aktaş Holding’de, yılın tamamına yayılan eğitim zincirine yeni halkalar eklendi.

Eğitim faaliyetleri kapsamında şirket bünyesinde, Uludağ Üniversitesi İİBF İstatistik Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Erkan Işığıçok'un katkılarıyla; iş dünyasında karar vermek, fark yaratmak ve değer katmak için "Üçüncü Göz: İstatistik" başlıklı eğitim düzenlendi.

Boğaziçi Eğitim firması tarafından 1 Şubat tarihinde düzenlenen "15. Firma Çapında Maliyet Düşürme ve Yüksek Verim Alma Uygulamaları" konulu zirveye de Aktaş Holding adına Tedarik Zinciri Grup Yöneticisi Aşkın Körkaya katıldı.

Aktaş Holding Tedarik Zinciri Grup Yöneticisi Aşkın Körkaya, "Satınalmada Kurulum Gelişim ve Dijital Dönüşüm" konulu eğitime katıldı.

Bununla birlikte, Yalın Akademi tarafından TAYSAD ev sahipliğinde düzenlenen "Maki Gami Yöntemi ile Süreçlerin Analizi" başlıklı eğitime ise şirketi temsilen Gülcan Argunhan, Zeliha Alkaya ve Osman Mutlu katıldı.

Eğitimler sürecek

Öte yandan şirket tarafından yapılan açıklamada, eğitim faaliyetlerinin tüm hızıyla devam edeceği ifade edildi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.