Kapat Ikon
Liderlik Gelişim Programı Lansmanı Yapıldı

Aktaş Holding, şirket bünyesinde çalışanların yeteneklerini geliştirme ve onlara yeni fırsatlar sunma adına yeni iş modelleri geliştirmeye devam ediyor.

Şirketi geleceğe taşıma sürecinde çok önemsenen ve uzun süredir üzerinde titizlikle çalışılan İlk Kademe Yönetici Projesinin ikinci aşaması olan Birim Lideri Gelişim Programının lansmanı, düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi.

Şirkete yeni atanacak veya mevcutta ekip yönetme sorumluluğu olan ekip liderlerinin gelişimi, daha verimli ve kaliteli sonuçlar üreteceği ve potansiyellerini açığa çıkarabilecekleri bir program ortaya çıkarmak hedefiyle hayata geçirilen projenin lansmanı, büyük bir heyecana sahne oldu.

Yeni liderlere güven tam

Lansmanda Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş ve İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, bu programa katılmaya hak kazanan çalışma arkadaşlarını tebrik ederek, projeye büyük önem verdiklerini ve yeni ekip liderlerinin şirkete büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler.

Aktaş Holding, 'en değerli kaynağı' olan çalışanlarının gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları tüm hızıyla sürdürmeye devam edecek.

 

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.