Kapat Ikon
Sami Erol- Önsöz

Değerli Arkadaşlar,

Bilgi toplumunun egemen olduğu günümüz dünyasında, küresel ölçekte faaliyet gösteren firmalar için hedef pazarlarda kalıcı olmayı sağlayan en önemli etmen, firmaların yeniliği ve teknolojiyi mevcut sistemlerine entegre etme oranıdır.

Yenilikçi bakış açısını ilke edinerek, geleceğin teknolojilerini tüm organizasyonel süreçlerinde uygulamayı başaran Aktaş Holding, sektöre yön veren kimliğini korumayı sürdürürken, çağın gerekliliklerine uygun çözümleriyle de, pazar beklentilerine en üst düzeyde karşılık vermeyi başarıyor.

Her alanda sürekli değişimi ve gelişimi önceleyen Aktaş Holding, kurumsal vizyonu gereği, kuruluşundan bugüne dek, mevcut strateji ve büyüme hedefleri doğrultusunda, Ar-Ge ve İnovasyon çalışmalarına büyük önem vermektedir.

Bu doğrultuda, çevreci ve yeşile saygı duyan bakış açısıyla, sektörün ihtiyacına yönelik çözümler geliştiren Aktaş Holding, bilgi ve teknolojiye dayalı yaklaşımlarla birlikte, etkin yöntemleri tüm süreçlerde doğru bir şekilde uygulayarak, kalite standartlarını bu ölçekte belirlemektedir.

Mükemmellik prensibiyle hareket ederek, oluşturduğu kaliteli ürünlerini, global pazarda müşterilerine sunan Aktaş, hizmet verdiği sektörde, ülkemizin uluslararası rekabette öne çıkmasına öncülük eden firmalar arasında yer alıyor.

Türkiye’nin gelecek vizyonuna paralel olarak hedeflerini şekillendiren Aktaş Holding; sahip olduğu bilgi, birikim ve tecrübeyle birlikte, ülkemizin küresel ölçekte başarıyla temsil etmenin gururunu yaşarken, bünyesinde oluşturmuş olduğu Ar-Ge merkezi ve bu alanda gerçekleştirdiği ciddi yatırımlarla, ülkemizin Ar-Ge alanında da öne çıkan markalarından biri haline dönüşmüştür.

Aktaş Holding olarak geliştirdiğimiz Ar-Ge projeleriyle, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen "Patent - Faydalı Model - Endüstriyel Tasarım" yarışmasında, birincilik ödülüne layık görülerek, gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmaların meyvesini almış olmaktan dolayı haklı bir gurur yaşadık.

Düşük maliyet, yüksek verimlilik ilkesiyle Ar-Ge ve İnovasyon çalışmalarını yürüten Aktaş, bu kapsamda geliştirdiği yeni nesil teknoloji ürünlerini, müşterilerinin bugününe ve gelecekteki beklentilerine göre oluştururken, sektöre kazandırdığı ürünlerle birlikte, ülkemize ve küresel ekonomiye katma değer sağlamayı da sürdürüyor.

Yol haritasını, geleceği bugünle buluşturma hedefiyle çizen Aktaş Holding, çıkmış olduğu bu yolda, en gelişmiş ürünleri, en ileri teknolojileri, müşterileriyle buluşturmaya devam edecektir.

Saygı ve Sevgilerimle,

Sami Erol

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.