Kapat Ikon
Şahap Aktaş, Bursa İş Dünyasına Tecrübelerini Aktardı

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş, iş dünyası ve öğrencilerle sık sık bir araya gelerek, tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor.

Nilüfer Sanayici ve İş adamları Derneği (NİLSİAD) ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Değerler Buluşuyor, Tecrübe Konuşuyor' seminerinin bu ayki konuğu, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş oldu.

28 Ekim Pazartesi Günü NOSAB Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya, iş dünyasının tanınan isimleri ve öğrenciler katıldı.

Elif Sezgin'in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Şahap Aktaş; zorlu koşullar altında geçen iş hayatı, Aktaş Holding’in küçük bir atölyeden sektöründe dünyanın en büyük markalarından birine dönüşme yolculuğu, 80 yıllık şirket öyküsü, eğitim ve gençlere verdiği önem gibi konularda deneyimlerini paylaştı.

Şahap Aktaş, seminerin sonunda katılımcıların sorularını da yanıtlarken, sonrasında Aktaş'a, NİLSİAD Yönetim Kurulu ve NOSAB Müteşebbis Heyeti Başkanı Yalçın Aras ile NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez tarafından, kendisi adına dikilen ağacın sertifikası verildi.

Son derece keyifli geçen söyleşinin ardından tüm katılımcılar, ellerinde Türk bayraklarıyla 10. Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söyledi.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.