Kapat Ikon
Önsöz-Aktaş Holding Ekip Ruhu ve Dayanışma ile Geleceğini Şekillendiriyor

Herkese merhaba,

Şirketleri başarıya ulaştıran en önemli faktörlerden biri olarak gördüğüm "takım olma" üzerine naçizane düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle şirketlerin başarılı olması için nitelikli ve değer yaratabilen çalışanlara ihtiyacı vardır. Yani şirketin insan kaynağı niteliksel olarak yeterli değilse, şirketin maddi kaynağı ne kadar yüksek olursa olsun başarıya ulaşması veya başarıyı sürdürülebilir hale getirmesi oldukça zordur.

Dolayısıyla takım olgusu, insanların kişisel menfaatlerini ve egolarını bir kenara bırakıp tamamen takım için yani şirket başarısı için ortak bilinçle mücadele etmesi anlamına gelmektedir.

Bu noktada takımı oluşturan tüm bireylerin aynı özveriyle ve heyecanla hedef yolculuğunda sorumluluk alması, aynı değerleri paylaşıp ortak bir hedefe kilitlenmesi şirket başarısına da doğrudan yansımaktadır.

Ayrıca takım içerisindeki herkesin birbirini daha iyiye ulaşma hedefiyle cesaretlendirmesi, sonuç anlamında da önemli bir tetikleyici unsurdur.

Bu açıdan Aktaş Holding'e dönüp baktığımızda, temelleri 1938 yılında atılan şirketimizin o günden bu yana adım adım inşa ettiği ve sürdürülebilir hale getirdiği başarıların arkasında, sahip olduğu güçlü ve nitelikli insan kaynağının önemi çok büyüktür.

Ve bu anlamda, en güçlü kaynağımız olarak nitelikli, değer üretmeyi ve ekip olmayı başaran insan kaynağımızı gösterebilirim.

Mevcut hedeflerimize doğru adım adım ilerlerken, sahip olduğumuz bu güçlü kaynağı daha da geliştirmek adına nitelikli insan kaynağına yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.