Kapat Ikon
Bulgaristan Ulusal Televizyonu BNT, Şahap Aktaş ile Bursa'da Röportaj Gerçekleştirdi

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş, Bulgaristan Ulusal Televizyonu BNT'ye konuk oldu.

Televizyon yetkililerini, Aktaş Holding’in Bursa OSB’deki fabrikasında ağırlayan Aktaş, gerçekleşen röportajda şirketin kuruluşundan bugünlere uzanan başarı öyküsünü anlattı.

Röportajda, 1938 yılında kurulan Aktaş Holding'in küçük bir işletmeden bugün itibariyle sektörün dünyadaki en büyük markalarından biri haline dönüşme yolculuğuna dair paylaşımlarda bulunan Aktaş, ayrıca şirketin Bulgaristan yatırımı olan Techno Aktaş ve bölgeyle ilgili düşüncelerini de aktardı.

Bulgaristan bizim için çok önemli

Techno Aktaş'ın 8 milyon euroluk bir yatırımla hayata geçtiğini belirten Aktaş, orada bugün itibariyle 125 kişiyi istihdam ettiklerini belirterek, Techno Aktaş ve Bulgaristan ile ilgili hedeflerinin çok büyük olduğunu söyledi.

Oradan dünyaya ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Aktaş, şirketin kurulu olduğu Plovdiv şehrinin de Bursa ile birbirine çok benzediğini belirtti.

Şahap Aktaş ayrıca, röportajda Aktaş Eğitim Vakfı'ndan da söz ederek, vakıf aracılığıyla 100'ün üzerinde öğrenciye burs desteği verdiklerini kaydetti.

Gerçekleşen röportajda Şahap Aktaş, 55 yıllık meslek hayatının 45 yılını kauçuk ile geçirdiğini belirterek, televizyon yetkililerine şirketin üretim tesislerini ve AR-GE Merkezi’ni de gezdirdi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.