Kapat Ikon
Ak-İzo, Almanya'da Düzenlenen 8. Su Geçirmez Membranlar Konferansı'nda Boy Gösterdi

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding bünyesinde, 2005 yılında kurulan ve üstün niteliklere sahip, yüksek nitelikli Lineflex EPDM membran kullanımının, yurtiçinde ve yurtdışında yaygınlaştırılmasına öncülük eden Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San. Tic. A.Ş. Almanya’da düzenlenen 8. Waterproof Membranes (Su Geçirmez Membranlar) konferansına katıldı.

17-19 Kasım 2014 tarihlerinde Almanya’nın Bonn kentinde gerçekleştirilen ve AMI’nin (Applied Market Information LTD.) düzenlemiş olduğu konferansta Ak-İzo, sektörün önde gelen yalıtım malzemeleri üreticileriyle bir araya gelirken, 2 gün süren organizasyonda, su yalıtım membran pazarındaki son gelişmeler, uygulamalar ve trendler masaya yatırıldı.

25 ülkeden 150’nin üzerinde katılımcının yer aldığı Waterproof Membranes 2014 Konferansı’nda, membran sektörü için 2014 yılı pazar payları ile 2015 yılı öngörüleri değerlendirilirken, yapılan değerlendirmeler hem dünya çapında hem de bölgesel bazda ele alındı.

“Verimli Geçen Bir Organizasyon Oldu”

Teknik olarak da önümüzdeki yıllarda gündemde olabilecek bazı konuların paylaşıldığı organizasyonda Ak-İzo adına, Fabrika Müdürü Mustafa Dalgıç yer alırken, Dalgıç sektörün önde gelen üreticileri ile bir araya gelmenin, gelecek adına önemli geri dönüşler sağlayacağına inandığını kaydetti.

Konferans boyunca sektör temsilcileriyle yapılan görüşmelerde, işbirliği sağlanması adına oldukça verimli geçen bir organizasyon olduğunu aktaran Dalgıç, konferansın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.