Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Sürdürülebilir Kalite Anlayışından Ödün Vermiyor

Merhaba,

Kalitede sürdürülebilirliği sağlama noktasında firmaların ciddi yatırımlar yaptığı bir dönemdeyiz.

Nitekim firmanın marka değerine önemli katkılar sağlayan bu süreç küresel rekabet gücüne de pozitif etki ederken, uluslararası düzeyde markaya duyulan imajın da bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Öyle ki teknoloji ile gelen hızlı değişim süreci, müşteriler nezdinde beklenti ve taleplerin de aynı hızla değişmesini beraberinde getiriyor.

Bu hızlı değişime ayak uydurmak için de firmaların AR-GE ve teknoloji öncelikli yatırımlarda olduğu kadar, kalite ve müşteri memnuniyeti standartlarında da sürekli iyileştirmeye dayalı, sürekliliği olan bir yapıya bürünmesi gerekiyor.

Gelinen noktada Aktaş Holding olarak, uluslararası standartlarda oluşturduğumuz ürün yelpazesi ve sürekli gelişim ilkesi ile "sürdürülebilir kalite yönetimi" felsefesini benimsemiş durumdayız.

Bu anlamda mevcut kalite standartlarımızdan asla ödün vermeden, teknolojinin tüm imkanlarını doğru kullanarak, ürünlerimizi geliştirmeye ve geleceğe doğru emin adımlarla yol almaya devam ediyoruz.

Bunu yaparken de köklü kurum kültürümüzün verdiği avantajla, küresel rekabette ciddi fark yarattığımızı söylememiz mümkün.

Hal böyle olunca, uygulamakta olduğu kalite yönetim sistemleri ile Aktaş Holding, geçmişte olduğu gibi günümüzde de iş ortakları, paydaşlar ve uluslararası pazarda rekabet ettiği firmalardan "kalite yönetimi" olgusuyla ayrılmanın gurunu yaşıyor.

Özetle şirket olarak, büyük önem verdiğimiz kalite süreçlerinde toplam kalite önceliğiyle hareket ederek, kalitede sürdürülebilir bir anlayışı benimsemeye devam etme hedefindeyiz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.