Kapat Ikon
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

30 Ağustos tarihi, büyük taarruz ile başlayıp zafer ile sonuçlanan Türk milletinin bağımsızlığını kazanması açısından önemli bir dönüm noktası olmuştur.

30 Ağustos'u en güzel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1924 Dumlupınar konuşmasındaki şu sözleri özetliyor: "30 Ağustos Zaferi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktasıdır. Ulusal tarihimiz çok büyük, parlak zaferlerle doludur ama Türk ulusunun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum. Besbelli ki genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı."

Aktaş Holding ailesi olarak, vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kesin bir zaferle kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıl dönümünde, bu büyük zaferin gurunu bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97.yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.