Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Verimliliğe Odaklanarak Rekabette Öne Çıkıyor

Herkese merhaba,

İş hayatının olmazsa olmaz unsurlarından biridir verimlilik. Verimli çalışma, başarının en önemli anahtarlarından biri olarak karşımıza çıkarken, üretim sistemlerindeki verimlilik de işletmeleri başarıya ulaştırma noktasında önemli bir işlev üstleniyor.

Küresel ekonomide yaşanan hızlı değişim ve sorunlara karşı çözümün formüllerinden biri olan verimlilikte amaç, temel olarak daha az kaynak kullanımı ile daha fazla ürün elde etmek ve karlılık / fayda seviyesini maksimum seviyede tutabilmektir.

Bununla birlikte, teknolojide yaşanan hızlı dönüşüm süreci, şüphesiz emek verimliliğinin artmasında da önemli katkılar sağlamaktadır. Yani aslında, verimlilik için faydalandığımız en önemli parametrelerden biri, teknolojidir.

Çünkü teknoloji; verimlilik hedeflerine ulaşabilmek için şirket içerisindeki birimlerin daha koordineli ve etkin şekilde ilerlemesine olanak sağlamaktadır.

Yanı sıra; ürün kalitesini yükseltme, müşteri beklentilerine en iyi şekilde yanıt verme, çevre ve doğanın korunması, çalışanlar için daha iyi çalışma koşullarının oluşturulması gibi koşulların sağlanması da verimliliğin hedefleri arasındadır.

Gelinen noktada, Aktaş Holding olarak gerek sürdürülebilir büyüme gerekse de toplumsal refah anlamında kalıcı çalışmalar gerçekleştirme hedefiyle, verimlilik konusunda ilk günden beri somut çalışmalara imza atmaktayız.

Bu çerçevede kaynakların etkin kullanımını öncelik edinerek; israftan kaçınan, minimum maliyetle maksimum faydayı hedefleyen ve içerisinde bulunduğumuz topluma her yönüyle değer katmayı ilke edinen bir anlayışa sahibiz.

Bu anlayış doğrultusunda temel amacımız da Aktaş Holding’in geleceğini inşa ederken; şirketimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için elimizden gelen yüksek düzeyde fayda üretebilmektir.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.