Kapat Ikon
'Aktaş Kariyer Okulu' İle Yeni Mezunlara İş İmkanı

Aktaş Holding, genç yeteneklerin yanında yer almaya ve onların kariyer planlamalarına katkı sağlamaya devam ediyor.

Şirket bünyesinde hayata geçirilen 'Aktaş Kariyer Okulu' gençlerin hem iş hayatını hem de Aktaş Holding'i yakından tanımalarına fırsat sunuyor.

Eğitime ve öğrenciye büyük önem veren Aktaş Holding, aydınlık geleceğimiz olan gençlere her fırsatta destek oluyor. Gençlerin iş hayatında yer almasına yardımcı olmak ve ülke istihdamına katkı sağlamak amacıyla birçok çalışmaya imza atan firma, Aktaş Kariyer Okulu ile de üniversiteden yeni mezun olan gençlere iş olanağı sağlamayı amaçlıyor.

Bu doğrultuda Aktaş Kariyer Okulu aracılığı ile 15 yeni üniversite mezunu 29 Nisan Pazartesi günü işbaşı yaptı. Yeni mezunlar Aktaş Holding bünyesinde şirketin yeni ve mevcut projelerinde görevlendirilmek üzere 'proje destek personeli' olarak çalışma hayatına dahil oldu.

Yeni mezunların yanındayız

Aktaş Kariyer Okulu ile yeni mezunların iş hayatına adapte olmasına yardımcı olmayı hedeflediklerini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, öğrencilere ve gençlere koşulsuz destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Ulusay, gençlerin iş hayatına kazandırılması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekerek, "Aktaş Holding olarak yeni mezun bireylerin her zaman yanındayız. Gerek staj imkanlarımız gerek verdiğimiz desteklerle öğrencilerin ve gençlerin yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.