Kapat Ikon
Şahap Aktaş'a Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nden Büyük Onur

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş, büyük önem verdiği eğitime destek çalışmaları kapsamında ayrı bir gurur daha yaşadı.

Şahap Aktaş, Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) tarafından laik eğitime, bilime ve aydınlanma düşüncesine duyarlı bireylerin yetişmesi için verdiği uğraşlar ve çalışmalardan dolayı Yerelde Eğitim Ödülü'ne layık görüldü.

Çağdaş, laik, insan haklarına saygılı, barışa katkıda bulunan, katılımcı ve özgür düşünen bireyler yetiştirmek, maddi olanaklardan yoksun çocukların en iyi koşullarda eğitimlerinin devamına katkı sağlamak felsefesiyle hareket eden Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin 13. Eğitim Ödülü, geçtiğimiz günlerde açıklandı.

Desteklerimiz sürecek

Böylesine değerli bir ödüle layık görülmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş, eğitime verilen desteği her şeyden üstün gördüğünü ifade ederek, geleceğimize umut ışığı yakmak adına bu desteklerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Öte yandan, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin 13. Eğitim Ödül töreni, 3 Mart 2019 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.