Kapat Ikon
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Üstlendikleri roller ile günümüz çağdaş medeniyetinin oluşmasında büyük katkı sağlayan kadınlarımız; sevgi, saygı, fedakarlık ve hoşgörünün simgesi olduğu gibi huzurlu, sağlıklı ve modern bir toplumun da mimarlarıdır.

Aydınlık bir ülke olmanın ön şartlarından biri de kadınların eğitimli, bilgili ve bilinçli olmasıdır. Bu doğrultuda kadınların eğitimden sanata, bilimden siyasete kadar hayatın her alanında başarı ile yer alması oldukça önemlidir.

Aynı zamanda aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımız, ekonomik ve sosyal hayattaki başarısını yetiştirdikleri nesiller ile geleceğe taşımaktadır. Her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınların, hayatın her alanında hak ettikleri saygın yeri alması ve yaşadıkları sorunların çözümüne katkı sağlanması açısından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü önemli bir farkındalık oluşturmaktadır.

Bu vesileyle, Aktaş Holding olarak kadınlara karşı şiddetin önlendiği, cinsiyet ayrımcılığının son bulduğu, hayatın her aşamasında kadınların daha çok yer aldığı bir dünya umuduyla tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.